Følgere

fredag 23. november 2012

A burning sky for the weekend





15 kommentarer:

  1. Preciosa fotografía con un cielo espectacular. Un abrazo :)

    SvarSlett
  2. Flott lys og med passende geometriske figurer (heter det så?) som siluetter.

    SvarSlett
  3. El cielo se enciende y las siluetas lo recortan
    Un abrazo

    SvarSlett
  4. En himmel i brann ... vakkert! Har ikke sett mye til lyset i det siste, så dette var et hyggelig lyspunkt! Drar og kommer hjem i mørket, blir en smule "vinterdeprimert". Håper på en stripe med sol i morgen for å kurere ..... Ha en fin helg dere to (og de to firbente)!

    Ireneklem

    SvarSlett
  5. Pięknie wygląda ozłocone niebo. Pozdrawiam.
    Det ser vakkert forgylt himmel. Hilsen.

    SvarSlett
  6. A brilliant and stark sky - heck of a cloud formation, and a nice silhouette [but, I'd remove the vertical pole on the right]. There's a certain foreboding in this image -- still, very nice capture.

    SvarSlett
  7. Sett på maken til skue, tror det er best du ringer Irene for noe ser ut til å kaste gniste gitt, det er jo så en ikke helt tror det man ser på stunder som dette :-)

    Fantastiske bilder du å har lagt inn fra kirkegården i Polen, vakre M så klart :-) men for en stemning da, lysene og fargene som plasserer en i en helt bestemt stemning. Kirkegårder er fasinerende! Kulturen kommer så tilsyne på en slik plass og uansett hvor en ferdes i verden bør en ta en titt på en kirkegård.

    Hærlig helg i Trøndelag! hele 10 grader og varm vind hadde vi i går, nesten sånn sommer for oss det :-) Nyt helga dere to også.

    Anneklem.

    SvarSlett
  8. Upea taivas, ja mieleenpainuva kuva.

    SvarSlett
  9. It's very beautiful.
    Have a nice day.

    SvarSlett